Home » BERITA » Ajaibnya Al Quran dalam Sains | Dr Daniel Zainal Abidin

Ajaibnya Al Quran dalam Sains | Dr Daniel Zainal Abidin

السلام عليكم

Wacana Ilmu Bersama Dr Daniel Zainal Abidin dengan tajuk: Ajaibnya Al Quran dalam Sains.

Wacana%2BIlmu Ajaibnya Al Quran dalam Sains | Dr Daniel Zainal Abidin

Sabtu, 10 Mac 2012

Selepas Solat Maghrib

Bertempat Surau Al-Ikhwan Taman LKNP
Bukit Setongkol Kuantan

Jom datang ramai-ramai, Best ni ilmu yang jarang dikupas ni

About Tok Puteh

Terima kasih atas kunjugan anda ke blog Anak Ulu Cheka (AUC) ni. Admin blogger separuh masa di blog anakulucheka.com ni. Blog "Meraban Tapi Berinformasi". Semoga blog ini dapat memberi sedikit manfaat untuk dikongsikan bersama. Jom bersama AUC di Google Plus.

9 comments

  1. macam mana? dapat banyak ilmu tak? share lah siit..buat entri ke..hehe :-) (U)

  2. memang pastinya menarik.
    sains moden xsemunya berasaskan al-quran tapi dlm al-quran memang ada banyak ilmu sains.
    Denaihati recently posted…Dah join ke Projek 100 BloggersMy Profile

  3. melaka tak dop ke??…

  4. datang lah temerloh ni..asyik kuantan je..hehe..

    beliau dah kupas dalam bukunya…ada bukunya al-Quran dan sains…beliau antara ilmuan islam di negara ini, barakallah :)

  5. Menarik.. kalau dekat InsyaAllah sampai..

    Eh.. theme baru ke boh :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge