Assalamualaikum
dari auc dot com

Bajet 2013 | Live Streaming

bajet 2013 Bajet 2013 | Live Streaming BAJET 2B2013

 

Pembentangan Bajet 2013 oleh Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak, Menteri Kewangan Malaysia

Tarikh : 28 September 2012 (Jumaat)
Masa : 4.00 petang
Tempat : Parlimen Malaysia

Live streaming [ TV1 ] [ TV2 ] [ TV3 ] [ TV Alhijrah ]

Apa yang akan dibentangkan nanti dalam Bajet 2013 kali ini, pastinya ada sesuatu yang menarik yang akan disajikan untuk masyarakat. Bajet nampak pelik sikit sebab lebih awal dari biasa, maka ramai yang menafsirkan ini adalah bajet pilihan raya. Bagi penjawat awam ura-ura mengatakan ada imbuhan besar kali ni. Apa-apa pun cerita atau berita yang timbul sekarang ni kita tunggu je lah apa yang akan dibentangkan nanti.

Teks Ucapan Bajet 2013 dan Laporan Ekonomi 2012/2013 ini juga boleh dimuat turun dari Laman Perbendaharaan Malaysia selepas YAB Dato’ Sri Mohd Najib Tun Abdul Razak habis membentangkan Bajet 2013.

Selain dari itu Bajet 2013 ini juga boleh dilihat melalui:

  • Live Streaming – http://www.treasury.gov.my
  • Mobile Web – http://www.treasury.gov.my/bajetmobile
  • Pautan RSS – http://www.treasury.gov.my

AUC

Terima kasih atas kunjugan anda ke blog Anak Ulu Cheka (AUC) ni. Admin blogger separuh masa di blog anakulucheka.com ni. Blog "Meraban Tapi Berinformasi". Semoga blog ini dapat memberi sedikit manfaat untuk dikongsikan bersama. Jom bersama AUC di Google Plus.

  • Noorikmal

    Sep 28, 2012 #1 Author

    Assalam, semoga ada berita terbaik dari Bajet 2013 kali ini…

    Reply

  • beckhr00y

    Sep 28, 2012 #2 Author

    harap semua pihak mendapat keuntungan dari bajet ini

    Reply

  • donnyien

    Sep 28, 2012 #3 Author

    mengharapkan hanya yang terbaik untuk rakyat Malaysia.

    Reply

  • wazy

    Sep 28, 2012 #4 Author

    nampak gaya kena dengar secara live streaming jugak ni

    Reply

  • akubiomed

    Sep 27, 2012 #5 Author

    Memang bercadang hendak mendengar melalui Streaming. Siap buat entri di blog supaya senang cari. :-)
    akubiomed recently posted…Live Streaming Bajet 2013My Profile

    Reply

  • zool

    Sep 27, 2012 #6 Author


    Twitter:
    memang ramai tertunggu2 esok ni

    Reply

  • Eizil

    Sep 27, 2012 #8 Author

    Macam-macam juga ura-ura yang dibaca setakat ini, sama-sama kita nantikan…

    Reply

  • Noorikmal

    Sep 27, 2012 #9 Author

    Assalam, harap adalah berita gembira utk semua orang…

    Reply

  • Shack

    Sep 27, 2012 #10 Author

    mesti kena ikut pembentangan bajet ni walau dimana berada

    Reply

  • hatiputera

    Sep 27, 2012 #11 Author

    Mudah-mudahan ia menguntungkan rakyat dan tidak membebankan kerajaan.

    Reply

  • Dulu Lain Sekarang Lain

    Sep 27, 2012 #12 Author

    All the best to PM. Dah dengor mcm-mcm pendapat rakyat… kini kita lihat hasilnya pula…

    Reply

  • Dulu Lain Sekarang Lain

    Sep 27, 2012 #13 Author

    Kawe punya broadband slow jer. So tengok di TV lah better.

    Reply

  • cikgu naman

    Sep 27, 2012 #14 Author

    harap Pak Jib jangan jadikan contoh gaji cikgu macam tahun lepas..xpasal² orang salah paham..ehe

    Reply

  • Yas

    Sep 27, 2012 #16 Author

    Nak tahu pasal kelebihan utk rakyat je….klau pembentangan belanjawan nih…yg len2 maleh nk amik tau sgt…hehehe

    Reply

  • shraqs

    Sep 27, 2012 #17 Author

    Kejap je masa berlalu, dah nak bentang budget 2013 dah.
    shraqs recently posted…Peluang Dapatkan Akaun MaxCDN 1TB PercumaMy Profile

    Reply

  • Nizam

    Sep 27, 2012 #18 Author

    Esok ke.Koi ingat dah lepas tadi.Dan la mendengornye kejak.

    Reply

  • Bro Zulkbo

    Sep 27, 2012 #19 Author

    Salam..
    koi pun tertunggu-tunggu
    juga nih..banyak perkara
    menjadi tanda-tanya sekarang :)

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!