Home » BERITA » ARENA SUKAN » Bajet 2013 | Live Streaming

Bajet 2013 | Live Streaming

Assalamualaikum
dari auc dot com

Bajet 2013 | TV Online Streaming

BAJET%2B2013 Bajet 2013 | Live Streaming

 

Pembentangan Bajet 2013 oleh Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak, Menteri Kewangan Malaysia

Tarikh : 28 September 2012 (Jumaat)
Masa : 4.00 petang
Tempat : Parlimen Malaysia

Live streaming [ TV1 ] [ TV2 ] [ TV3 ] [ TV Alhijrah ]

Apa yang akan dibentangkan nanti dalam Bajet 2013 kali ini, pastinya ada sesuatu yang menarik yang akan disajikan untuk masyarakat. Bajet nampak pelik sikit sebab lebih awal dari biasa, maka ramai yang menafsirkan ini adalah bajet pilihan raya. Bagi penjawat awam ura-ura mengatakan ada imbuhan besar kali ni. Apa-apa pun cerita atau berita yang timbul sekarang ni kita tunggu je lah apa yang akan dibentangkan nanti.

Teks Ucapan Bajet 2013 dan Laporan Ekonomi 2012/2013 ini juga boleh dimuat turun dari Laman Perbendaharaan Malaysia selepas YAB Dato’ Sri Mohd Najib Tun Abdul Razak habis membentangkan Bajet 2013.

Selain dari itu Bajet 2013 ini juga boleh dilihat melalui:

  • Live Streaming - http://www.treasury.gov.my
  • Mobile Web – http://www.treasury.gov.my/bajetmobile
  • Pautan RSS – http://www.treasury.gov.my

About Tok Puteh

Terima kasih atas kunjugan anda ke blog Anak Ulu Cheka (AUC) ni. Admin blogger separuh masa di blog anakulucheka.com ni. Blog "Meraban Tapi Berinformasi". Semoga blog ini dapat memberi sedikit manfaat untuk dikongsikan bersama. Jom bersama AUC di Google Plus.

19 comments

  1. Assalam, semoga ada berita terbaik dari Bajet 2013 kali ini…

  2. harap semua pihak mendapat keuntungan dari bajet ini

  3. mengharapkan hanya yang terbaik untuk rakyat Malaysia.

  4. nampak gaya kena dengar secara live streaming jugak ni

  5. Memang bercadang hendak mendengar melalui Streaming. Siap buat entri di blog supaya senang cari. :-)
    akubiomed recently posted…Live Streaming Bajet 2013My Profile


  6. Twitter:
    memang ramai tertunggu2 esok ni

  7. Macam-macam juga ura-ura yang dibaca setakat ini, sama-sama kita nantikan…

  8. Assalam, harap adalah berita gembira utk semua orang…

  9. mesti kena ikut pembentangan bajet ni walau dimana berada

  10. Mudah-mudahan ia menguntungkan rakyat dan tidak membebankan kerajaan.

  11. Dulu Lain Sekarang Lain

    All the best to PM. Dah dengor mcm-mcm pendapat rakyat… kini kita lihat hasilnya pula…

  12. Dulu Lain Sekarang Lain

    Kawe punya broadband slow jer. So tengok di TV lah better.

  13. harap Pak Jib jangan jadikan contoh gaji cikgu macam tahun lepas..xpasal² orang salah paham..ehe

  14. Nak tahu pasal kelebihan utk rakyat je….klau pembentangan belanjawan nih…yg len2 maleh nk amik tau sgt…hehehe

  15. Kejap je masa berlalu, dah nak bentang budget 2013 dah.
    shraqs recently posted…Peluang Dapatkan Akaun MaxCDN 1TB PercumaMy Profile

  16. Esok ke.Koi ingat dah lepas tadi.Dan la mendengornye kejak.

  17. Salam..
    koi pun tertunggu-tunggu
    juga nih..banyak perkara
    menjadi tanda-tanya sekarang :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge