Home » BERITA » Bercukur Anakku dengan Tok Guru

Bercukur Anakku dengan Tok Guru

السلام عليكم

Al Hamdulillah bersyukur kepada Allah yang memberi rahmat yang tak terhingga kepada kita di atas muka bumi ini, yang masih dapat menghirup udara yang diberi pinjam sementara oleh Allah.

26032011338 300x225 Bercukur Anakku dengan Tok Guru

Memang inilah yang kome impikan untuk bercukur anak kome nih, mula-mula isteri kome mengandung dulu lagi dah, berhajat sangat untuk bercukur anak kome dengan Tok Guru Nik Abdul Aziz. Allah memperkenankan doa kome pagi tadi dapat bertemu dengan Tok Guru (nampak kelihatan uzur). Seperti biasa kalau balik ke Kelantan kome akan bersolat subuh di Masjid Tok Guru di Pulau Melaka yang hanya 5 minit perjalan dari rumah mak mertua kome ni. Kalau sebelum ini melihat anak orang lain bercukur anak mereka dengan Tok Guru kali ini anak kome ( Nur Jannah) pulak yang bercukur dengan Tok Guru.

26032011351 300x225 Bercukur Anakku dengan Tok Guru

26032011353 300x225 Bercukur Anakku dengan Tok Guru

26032011356 300x225 Bercukur Anakku dengan Tok Guru

Al Hamdulillah Terima Kasih Ya Allah atas segala nikmatmu ini

About Tok Puteh

Terima kasih atas kunjugan anda ke blog Anak Ulu Cheka (AUC) ni. Admin blogger separuh masa di blog anakulucheka.com ni. Blog "Meraban Tapi Berinformasi". Semoga blog ini dapat memberi sedikit manfaat untuk dikongsikan bersama. Jom bersama AUC di Google Plus.

16 comments

  1. alhamdulillah abg dah selamat bercukur dgn tok guru… bertambah rezeki abg hendaknya.

  2. salam..
    alhamdulillah
    yang di hajati tercapai
    jua akhirnya…semoga
    diberkati selalu..menjadi
    anak yang baik..

  3. Tahniah…

    RAM & ROM

  4. Yun a.k.a Shinju

    As salam…

    2x dtg tp x dpt ngomen..
    Line tenet kat kg selow yg amat…
    Tahniah dah dpt baby baru…
    Sedap namanye…Mcm nama bonda saudara koi..

  5. Tahniah, maaf terlambat dapat tau berita gembira ni, baru harini dapat menengok blog kwn2.
    Abgaji recently posted…Beginikah kita menunjukkan SimpatiMy Profile

  6. terima kasih :-)

    tak de rezeki lagi tu

    insya Allah lepas ada lah tu :-D

  7. Assalam tahniah dpt puteri semoga di beri segala keberkatannya jua Insyaallah.

    * Kome teadeh anak pompuan :(
    akuanakpahang recently posted…Tiada nafsu kat lelaki kerana kucing -My Profile

  8. As salam..
    Alhamdulillah, termakbul hajat ye…

  9. Alhamdulillah…tahniah dah lahir puteri baru rupenye

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge