السلام عليكم

Al Hamdulillah bersyukur kepada Allah yang memberi rahmat yang tak terhingga kepada kita di atas muka bumi ini, yang masih dapat menghirup udara yang diberi pinjam sementara oleh Allah.

Bercukur Anakku dengan Tok Guru 26032011338

Memang inilah yang kome impikan untuk bercukur anak kome nih, mula-mula isteri kome mengandung dulu lagi dah, berhajat sangat untuk bercukur anak kome dengan Tok Guru Nik Abdul Aziz. Allah memperkenankan doa kome pagi tadi dapat bertemu dengan Tok Guru (nampak kelihatan uzur). Seperti biasa kalau balik ke Kelantan kome akan bersolat subuh di Masjid Tok Guru di Pulau Melaka yang hanya 5 minit perjalan dari rumah mak mertua kome ni. Kalau sebelum ini melihat anak orang lain bercukur anak mereka dengan Tok Guru kali ini anak kome ( Nur Jannah) pulak yang bercukur dengan Tok Guru.

Bercukur Anakku dengan Tok Guru 26032011351

Bercukur Anakku dengan Tok Guru 26032011353

Bercukur Anakku dengan Tok Guru 26032011356

Al Hamdulillah Terima Kasih Ya Allah atas segala nikmatmu ini

AUC

Terima kasih atas kunjugan anda ke blog Anak Ulu Cheka (AUC) ni. Admin blogger separuh masa di blog anakulucheka.com ni. Blog "Meraban Tapi Berinformasi". Semoga blog ini dapat memberi sedikit manfaat untuk dikongsikan bersama. Jom bersama AUC di Google Plus.

  • faruz

    Mar 29, 2011 #1 Author

    alhamdulillah abg dah selamat bercukur dgn tok guru… bertambah rezeki abg hendaknya.

    Reply

  • zulkbo

    Mar 27, 2011 #3 Author

    salam..
    alhamdulillah
    yang di hajati tercapai
    jua akhirnya…semoga
    diberkati selalu..menjadi
    anak yang baik..

    Reply

    • AUC ™

      Mar 28, 2011 #4 Author

      terima kasih zul

      begitulah hendaknya (Y)

      Reply

  • Miecyber

    Mar 27, 2011 #5 Author

    Tahniah…

    RAM & ROM

    Reply

  • Yun a.k.a Shinju

    Mar 27, 2011 #7 Author

    As salam…

    2x dtg tp x dpt ngomen..
    Line tenet kat kg selow yg amat…
    Tahniah dah dpt baby baru…
    Sedap namanye…Mcm nama bonda saudara koi..

    Reply

  • Abgaji

    Mar 27, 2011 #9 Author

    Tahniah, maaf terlambat dapat tau berita gembira ni, baru harini dapat menengok blog kwn2.
    Abgaji recently posted…Beginikah kita menunjukkan SimpatiMy Profile

    Reply

  • AUC ™

    Mar 26, 2011 #11 Author

    terima kasih :-)

    tak de rezeki lagi tu

    insya Allah lepas ada lah tu :-D

    Reply

  • akuanakpahang

    Mar 26, 2011 #12 Author


    Twitter:
    Assalam tahniah dpt puteri semoga di beri segala keberkatannya jua Insyaallah.

    * Kome teadeh anak pompuan :(
    akuanakpahang recently posted…Tiada nafsu kat lelaki kerana kucing -My Profile

    Reply

  • iza

    Mar 26, 2011 #13 Author

    As salam..
    Alhamdulillah, termakbul hajat ye…

    Reply

    • AUC ™

      Mar 26, 2011 #14 Author

      begitulah

      Al Hamdulillah (F)

      Reply

  • aina

    Mar 26, 2011 #15 Author

    Alhamdulillah…tahniah dah lahir puteri baru rupenye

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!