Home » BERITA » Cara Pengiraan Gaji baru (SSM) Online

Cara Pengiraan Gaji baru (SSM) Online

Assalamualaikum
dari auc dot com

Image%2B1 Cara Pengiraan Gaji baru (SSM) Online

Setelah pembatalan skim Saraan Baru Perkhidmatan Awam (SBPA) oleh PM baru-baru ni yang menimbulkan pelbagai tanggapan dengan mengembalikan semula Skim Saraan Malaysia (SSM) yang ditambah baik dengan pelarasan gaji antara tujuh dan 13 peratus.

Al Hamdulillah baru dua tiga hari lepas telah keluar Pekeliling Pelarasan Gaji Baru SSM dengan kenaikan sehingga 13 peratus yang amat dinantikan oleh semua kakitangan awam seluruh negara. Anda boleh memuat turun dan semak di laman web rasmi Jabatan Perkhidmatan Awam Malaysia.

Pekeliling Perkhidmatan Bilangan 1 Tahun 2012
Kenaikan Gaji Pegawai Perkhidmatan Awam Persekutuan
Di Bawah Sistem Saraan Malaysia

[muat turun] [Lihat]

Pekeliling Perkhidmatan Bilangan 2 Tahun 2012
Kenaikan Gaji Bagi Perkhidmatan Polis DiRaja Malaysia
Di Bawah Sistem Saraan Malaysia

[muat turun] [lihat]

Image%2B2 Cara Pengiraan Gaji baru (SSM) Online

Pengiraan Pemindahan Gaji

[Klik Pengiraan Online]

About Tok Puteh

Terima kasih atas kunjugan anda ke blog Anak Ulu Cheka (AUC) ni. Admin blogger separuh masa di blog anakulucheka.com ni. Blog "Meraban Tapi Berinformasi". Semoga blog ini dapat memberi sedikit manfaat untuk dikongsikan bersama. Jom bersama AUC di Google Plus.

16 comments

  1. Org swasta tengok dr jauh je la bro…:)

  2. semoga tidak ada orang terus mengoverlap nanti,,,hehehe

  3. salam..
    selamat mengira kenaikan gaji..
    jangan lupa pada yang memerlukan..
    hulur-hulur la mana yang patut :)

  4. Kedebuk kedebak dapatlah sikit kome Alhamdulillah :)
    akuanakpahang recently posted…Biodata Rasulullah SAW Idola Seluruh ManusiaMy Profile

  5. Nampaknya penjawat awam memang kencanglah lepas ni … :D

  6. wah, bagus ada pengiraan online macam ni.
    untunglah kaki tangan kerajaan :)

  7. Segala-gala mudah dengan adanya sistem pengiraan online. :-)
    akubiomed recently posted…Batman Brazil wujud di Brazil bukan lawak April FoolMy Profile

  8. Aku hanya tau duit masyuk terus ke bank jer.. hik3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge