Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua

Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes

Contest%2BCik%2Btom Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes

Contest anjuran Cik tom sebelum ini AUC tidak berkesempatan menyertainya. Yang ni pun last minit cuba menyertaai jugak sebagai tanda sokongan kat Sifu AUC ni. Cik tom menjemput semua rakan blogger untuk join Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes. Hadiah tajaan ialah domain dari exabytes dan wang tunai dari cik tom.

Hadiahnya ialah domain “xxx.com.my”+ RM20 untuk 3 pemenang. Pemenang ditentukan berdasarkan cabutan bertuah dari random.org ye.

  • Make RM1,000 Every Month Working from Home
  • JomAffiliate Bahasa Melayu Webinar

Syarat penyertaan Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes;

1. Buat satu artikel bertajuk “Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes“.

Dah buat ni icon smile Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes

2. Follow Google plus cik tom (optional)

Siap! sebab dah lama follow blog ni.

3. Sebarang cadangan komen/ penambahbaikan bagi blog ciktom.com dari segi penulisan ataupun interface blog. (supaya cik tom dapat lakukan perubahan lebih baik 2013)

  • Untuk tahun 2013 ni kalau boleh Cik tom tukar header yang lebih real seiring dengan kemantapan blog ini dalam pelbagai aspek yang berjaya baik dari penyertaannya dalam pelbagai contest dan kemantapan dalam menjana pendapatan melalui iklan.
  • Dah header berubah background pun kena ubah jugak… mesti secocok dengan headernya nanti.

Huh memandai je komen yang orang yek icon smile Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes …. Pada hal orang yang komen nilah yang mengajar kita dulu hehehe….

4. Adakah anda pelanggan exabytes? Jika YA, komen anda mengenai servis exabytes? Jika TIDAK, apa pendapat anda mengenai exabytes?

Tidak, AUC bukan pelanggan exabytes, camner nak komen. Cuma dengar-dengar exabytes ni agak mahal berbanding dengan yang lain. 

5. Tarikh tutup penyertaan pada 27/12/2012. Sempat lagi yek Cik tom icon smile Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes

Nota: Contest ini dianjurkan oleh ciktom.com dan ditaja oleh Exabytes

Comments

Trackbacks

  1. [...] AUC-http://www.anakulucheka.com/contest-bersama-cik-tom-dan-exabytes/ [...]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge