Home » BERITA » Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes

Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua

Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes

Contest%2BCik%2Btom Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes

Contest anjuran Cik tom sebelum ini AUC tidak berkesempatan menyertainya. Yang ni pun last minit cuba menyertaai jugak sebagai tanda sokongan kat Sifu AUC ni. Cik tom menjemput semua rakan blogger untuk join Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes. Hadiah tajaan ialah domain dari exabytes dan wang tunai dari cik tom.

Hadiahnya ialah domain “xxx.com.my”+ RM20 untuk 3 pemenang. Pemenang ditentukan berdasarkan cabutan bertuah dari random.org ye.

  • Make RM1,000 Every Month Working from Home
  • JomAffiliate Bahasa Melayu Webinar

Syarat penyertaan Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes;

1. Buat satu artikel bertajuk “Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes“.

Dah buat ni icon smile Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes

2. Follow Google plus cik tom (optional)

Siap! sebab dah lama follow blog ni.

3. Sebarang cadangan komen/ penambahbaikan bagi blog ciktom.com dari segi penulisan ataupun interface blog. (supaya cik tom dapat lakukan perubahan lebih baik 2013)

  • Untuk tahun 2013 ni kalau boleh Cik tom tukar header yang lebih real seiring dengan kemantapan blog ini dalam pelbagai aspek yang berjaya baik dari penyertaannya dalam pelbagai contest dan kemantapan dalam menjana pendapatan melalui iklan.
  • Dah header berubah background pun kena ubah jugak… mesti secocok dengan headernya nanti.

Huh memandai je komen yang orang yek icon smile Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes …. Pada hal orang yang komen nilah yang mengajar kita dulu hehehe….

4. Adakah anda pelanggan exabytes? Jika YA, komen anda mengenai servis exabytes? Jika TIDAK, apa pendapat anda mengenai exabytes?

Tidak, AUC bukan pelanggan exabytes, camner nak komen. Cuma dengar-dengar exabytes ni agak mahal berbanding dengan yang lain. 

5. Tarikh tutup penyertaan pada 27/12/2012. Sempat lagi yek Cik tom icon smile Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes

Nota: Contest ini dianjurkan oleh ciktom.com dan ditaja oleh Exabytes

About Tok Puteh

Terima kasih atas kunjugan anda ke blog Anak Ulu Cheka (AUC) ni. Admin blogger separuh masa di blog anakulucheka.com ni. Blog "Meraban Tapi Berinformasi". Semoga blog ini dapat memberi sedikit manfaat untuk dikongsikan bersama. Jom bersama AUC di Google Plus.

20 comments

  1. dah ada pemenang dah kan??

  2. nampaknya vro dan saya bukan pemenangnya

  3. Tahniah kepada para pemenang

  4. syaifuddin alias

    selamat berjaya kepada AUC..ciktom pun selamat ber2013 dan dgr2 nak kawen..hahaha

  5. Selamat berjaya dengan penyertaan contest anjuran Cik Tom.

  6. Assalam, habis malam nie pulak dah… dah tak sempat nak join… ruginya…

  7. smpt lg join..mlm ni tamat..heee…thanks ye join contest ciktom..

    bab header mmg ramai dh tegur..ni tgh pening cr org nak tempah header br..ada sesape nak rekemen kan?
    cik tom recently posted…Contest Top Refferral iPhone 5 Gadget Impian by Ummihanie.comMy Profile

  8. salam..
    steady..
    semoga berjaya wehh..

    ps#
    comei pulak Cik Tom posing
    gitu yak?he he..

  9. good luck AUC bagi Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes.
    Denaihati recently posted…iPhone 5 Hadiah untuk BloggerMy Profile

  10. Salam, kome tak berkemapatan nak menjoin
    Contest weh :( selamat berjaya!
    akuanakpahang recently posted…MAKAN PIZZA BOLEH MENYEBABKAN MIGRAIN?My Profile

  11. selamat berjaya kawan..!


  12. Twitter:
    Wah..selamat berjaya bro AUC. Moga ada rezki utk tahun baru ni..ameen
    hafizmd recently posted…Cadangan Penambahbaikan Blog Pondok KecilMy Profile

  13. good luck bro…
    hairulafiz recently posted…Keputusan Penuh Kejohanan 4 PenjuruMy Profile

  1. Pingback: Contest Bersama Cik Tom dan Exabytes

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge