Download Bacaan Al Quran Juz ‘Amma MP3 oleh Mohammad Thoha Al Junayd

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua

Free Download:Bacaan Al Quran Juz ‘Amma MP3 oleh Mohammad Thoha Al Junayd

Download Bacaan Al Quran Juz 'Amma MP3 oleh Mohammad Thoha Al Junayd Mohammad Thoha Al Junayd Download Bacaan Al Quran Juz 'Amma MP3 oleh Mohammad Thoha Al Junayd images q tbn ANd9GcTkoNqAP57h8rl1ZXsyGgamC2MeNAvJca EM hTGRau8ibOSwkXFASiapa tak kenal kanak-kanak ini, yang dianugerahkan oleh Allah dengan suara yang amat lunak dalam membaca Al Quran hingga menggetarkan hati bila mendengarnya.

Di sini saya ingin berkongsi setelah mencari dan mengumpul semua bacaan Mohammad Thoha Al Junayd untuk koleksi peribadi dan telah berjaya mengumpul semua bacaan dari Juz ‘Amma, yang mana file asal dalam format flv dan telah tukarkan ke format MP3.

Download di sini

Anak-anak kome suka sangat dengar budak ni mengaji, mudah-mudahan akan menjadi sepertinya

AUC

Terima kasih atas kunjugan anda ke blog Anak Ulu Cheka (AUC) ni. Admin blogger separuh masa di blog anakulucheka.com ni. Blog "Meraban Tapi Berinformasi". Semoga blog ini dapat memberi sedikit manfaat untuk dikongsikan bersama. Jom bersama AUC di Google Plus.

  • Epy

    Mar 31, 2015 #1 Author

    Berbanyak terima kasih tuan. Setiap yang mendengarnya moga peroleh pahala keatas kamu

    Reply

  • Cikgu Bola

    Mar 5, 2014 #2 Author

    wah baguis ada post cam ni boleh dgrkan dalam kete :)

    Reply

  • suri

    Sep 26, 2013 #3 Author

    saya nak tapi macam tak dpt sedut jer link itu..
    suri recently posted…Mimpi Bos LamaMy Profile

    Reply

  • Syahriono

    Nov 26, 2012 #5 Author

    tolong kirikan ke emailku juz ama !

    Reply

  • Cik Shinju

    May 20, 2011 #7 Author

    As salam…

    X dapat nak mendonlod weh..
    Line selow sngt neh..Koi kat Pekan..
    Suka gak dgr budak ni ngaji..

    Reply

    • AUC dot com ™

      May 21, 2011 #8 Author

      kena tunggu line berdesup la gamoknya :-)

      *tak de ape nok bagi hadiah hari jadi deme te, kome bagi bunga je la (F)

      Reply

  • Miecyber

    May 20, 2011 #9 Author

    Bagus banget entri ni…

    Gambar Perarakan Bantah Lynas 20 Mei 2011

    Reply

  • AUC dot com ™

    May 20, 2011 #11 Author

    tengah donlod yg dari dulu lagi x abis2 lagi huhuhuhu line cam siput huhuhu :-(

    Reply

    • suri

      Sep 26, 2013 #12 Author

      mana boleh mesti buat heee…cubalah kalau boleh bagi pada saya juga
      suri recently posted…Selamat Hari LahirMy Profile

      Reply

  • ejot

    May 20, 2011 #13 Author

    alhamdulillah …. mesti download ni tq bro

    Al-Quran Interaktif | 30 Juzuk | 114 Surah

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge