Home » NUR ISLAM » Download Bacaan Al Quran Juz ‘Amma MP3 oleh Mohammad Thoha Al Junayd

Download Bacaan Al Quran Juz ‘Amma MP3 oleh Mohammad Thoha Al Junayd

Assalamualaikum dan Salam Sejahtera Semua

Free Download:Bacaan Al Quran Juz ‘Amma MP3 oleh Mohammad Thoha Al Junayd

 Download Bacaan Al Quran Juz Amma MP3 oleh Mohammad Thoha Al JunaydSiapa tak kenal kanak-kanak ini, yang dianugerahkan oleh Allah dengan suara yang amat lunak dalam membaca Al Quran hingga menggetarkan hati bila mendengarnya.

Di sini saya ingin berkongsi setelah mencari dan mengumpul semua bacaan Mohammad Thoha Al Junayd untuk koleksi peribadi dan telah berjaya mengumpul semua bacaan dari Juz ‘Amma, yang mana file asal dalam format flv dan telah tukarkan ke format MP3.

Download di sini

Anak-anak kome suka sangat dengar budak ni mengaji, mudah-mudahan akan menjadi sepertinya

About Tok Puteh

Terima kasih atas kunjugan anda ke blog Anak Ulu Cheka (AUC) ni. Admin blogger separuh masa di blog anakulucheka.com ni. Blog "Meraban Tapi Berinformasi". Semoga blog ini dapat memberi sedikit manfaat untuk dikongsikan bersama. Jom bersama AUC di Google Plus.

12 comments

  1. wah baguis ada post cam ni boleh dgrkan dalam kete :)

  2. saya nak tapi macam tak dpt sedut jer link itu..
    suri recently posted…Mimpi Bos LamaMy Profile

  3. tolong kirikan ke emailku juz ama !

  4. As salam…

    X dapat nak mendonlod weh..
    Line selow sngt neh..Koi kat Pekan..
    Suka gak dgr budak ni ngaji..

  5. Bagus banget entri ni…

    Gambar Perarakan Bantah Lynas 20 Mei 2011

  6. tengah donlod yg dari dulu lagi x abis2 lagi huhuhuhu line cam siput huhuhu :-(

  7. alhamdulillah …. mesti download ni tq bro

    Al-Quran Interaktif | 30 Juzuk | 114 Surah

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggers like this: