Home » PERSONAL » Gambar: Exora Extreme

Gambar: Exora Extreme

Assalamualaikum
dari auc dot

Anda pemilik Exora? berani ke modified sampai tahap macam ni, rasanya ni satu-satunya kat dunia ni. Mula-mula tengok dulu ingat kereta apa? rupanya Exora. Buat masa sekarang bagi AUC tak berani nak modified Exora AUC sampai ketahap ini.

Bagi pemilik Exora ini pasti banyak telah dilaburkan dalam me-modofied Exora sehingga menjadi sedemikian rupa.

Image%2B2 3 Gambar: Exora Extreme

Kalau setakat modified body tu biasalah, ni sampai tayar tu kasik tambah pergghhh, kalau camni Estima ke Alphard  ke tak leh lawan tu.

Image%2B3 2 Gambar: Exora Extreme

Modified se-extreme mana tapi logo Proton tu tetap ada, tetap bangga dengan kereta buatan Malaysia. Tabik spring boh!

Image%2B4 2 Gambar: Exora Extreme

p/s: tercabar warga EOCM kalau cam ni, kena cari bro ni join ajak Club kita ni hehehe

About Tok Puteh

Terima kasih atas kunjugan anda ke blog Anak Ulu Cheka (AUC) ni. Admin blogger separuh masa di blog anakulucheka.com ni. Blog "Meraban Tapi Berinformasi". Semoga blog ini dapat memberi sedikit manfaat untuk dikongsikan bersama. Jom bersama AUC di Google Plus.

11 comments

  1. Perghh..macamkereta alien ak tengok.haha

  2. Aku rasa, lebih daripada ni boleh buat, takut penat-penat modified, kena sita pulak dgn JPJ, amacam, nangis pun tak guna.

  3. Sudah macam lori trelar panjang ada banyak roda. Kreatif gila. :-)
    akubiomed recently posted…Berjumpa blogger otai di majlis Sepetang Bersama Blogger oleh DenaiHatiMy Profile

  4. He3x!! Gambar kereta inovasi bebudak Proton ni bro…koi pun kenal sgt tukang buatnya…kwn2 jugak….keta ni mantan PM kita Dr M mmg cukup suka..

  5. tak sangkut dengan puspakom ke mcm ni bro?

  6. giler ah tayar siap ada tambahan lagi, x kuat makan minyak ker mcm tu, berat ooo

  7. salam..
    ermm..tak tahan tengok
    tayar belakang tu..dah macam
    tayar lori pun ada :)

  8. boleh lepas jpj tak ni?

  9. Mak aih, terlalu VVIP nih.. memang besar modal ni..

    p/s – Kalah lah belalang tempur kome camni.. surrender awal2 :)

  10. kejamnya Exora nih…hahaha…aku pun tak berani nak wat camnih :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge