Gambar: Exora Extreme

Assalamualaikum
dari auc dot

Anda pemilik Exora? berani ke modified sampai tahap macam ni, rasanya ni satu-satunya kat dunia ni. Mula-mula tengok dulu ingat kereta apa? rupanya Exora. Buat masa sekarang bagi AUC tak berani nak modified Exora AUC sampai ketahap ini.

Bagi pemilik Exora ini pasti banyak telah dilaburkan dalam me-modofied Exora sehingga menjadi sedemikian rupa.

Image%2B2 3 Gambar: Exora Extreme

Kalau setakat modified body tu biasalah, ni sampai tayar tu kasik tambah pergghhh, kalau camni Estima ke Alphard  ke tak leh lawan tu.

Image%2B3 2 Gambar: Exora Extreme

Modified se-extreme mana tapi logo Proton tu tetap ada, tetap bangga dengan kereta buatan Malaysia. Tabik spring boh!

Image%2B4 2 Gambar: Exora Extreme

p/s: tercabar warga EOCM kalau cam ni, kena cari bro ni join ajak Club kita ni hehehe

Comments

  1. Ekal says

    Aku rasa, lebih daripada ni boleh buat, takut penat-penat modified, kena sita pulak dgn JPJ, amacam, nangis pun tak guna.

  2. says

    He3x!! Gambar kereta inovasi bebudak Proton ni bro…koi pun kenal sgt tukang buatnya…kwn2 jugak….keta ni mantan PM kita Dr M mmg cukup suka..

  3. JT says

    Mak aih, terlalu VVIP nih.. memang besar modal ni..

    p/s – Kalah lah belalang tempur kome camni.. surrender awal2 :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge