Assalamualaikum
dari auc dot

Anda pemilik Exora? berani ke modified sampai tahap macam ni, rasanya ni satu-satunya kat dunia ni. Mula-mula tengok dulu ingat kereta apa? rupanya Exora. Buat masa sekarang bagi AUC tak berani nak modified Exora AUC sampai ketahap ini.

Bagi pemilik Exora ini pasti banyak telah dilaburkan dalam me-modofied Exora sehingga menjadi sedemikian rupa.

exora Gambar: Exora Extreme Image 2B2 3

Kalau setakat modified body tu biasalah, ni sampai tayar tu kasik tambah pergghhh, kalau camni Estima ke Alphard  ke tak leh lawan tu.

exora Gambar: Exora Extreme Image 2B3 2

Modified se-extreme mana tapi logo Proton tu tetap ada, tetap bangga dengan kereta buatan Malaysia. Tabik spring boh!

exora Gambar: Exora Extreme Image 2B4 2

p/s: tercabar warga EOCM kalau cam ni, kena cari bro ni join ajak Club kita ni hehehe

AUC

Terima kasih atas kunjugan anda ke blog Anak Ulu Cheka (AUC) ni. Admin blogger separuh masa di blog anakulucheka.com ni. Blog "Meraban Tapi Berinformasi". Semoga blog ini dapat memberi sedikit manfaat untuk dikongsikan bersama. Jom bersama AUC di Google Plus.

  • budakserius

    Apr 19, 2012 #1 Author

    Perghh..macamkereta alien ak tengok.haha

    Reply

  • Ekal

    Apr 17, 2012 #2 Author

    Aku rasa, lebih daripada ni boleh buat, takut penat-penat modified, kena sita pulak dgn JPJ, amacam, nangis pun tak guna.

    Reply

  • akubiomed

    Apr 16, 2012 #3 Author

    Sudah macam lori trelar panjang ada banyak roda. Kreatif gila. :-)
    akubiomed recently posted…Berjumpa blogger otai di majlis Sepetang Bersama Blogger oleh DenaiHatiMy Profile

    Reply

  • yas

    Apr 16, 2012 #4 Author

    He3x!! Gambar kereta inovasi bebudak Proton ni bro…koi pun kenal sgt tukang buatnya…kwn2 jugak….keta ni mantan PM kita Dr M mmg cukup suka..

    Reply

  • fyzal

    Apr 16, 2012 #5 Author

    tak sangkut dengan puspakom ke mcm ni bro?

    Reply

  • Juan

    Apr 16, 2012 #6 Author

    giler ah tayar siap ada tambahan lagi, x kuat makan minyak ker mcm tu, berat ooo

    Reply

  • Bro Zulkbo

    Apr 16, 2012 #7 Author

    salam..
    ermm..tak tahan tengok
    tayar belakang tu..dah macam
    tayar lori pun ada :)

    Reply

  • Mus

    Apr 16, 2012 #8 Author

    boleh lepas jpj tak ni?

    Reply

  • JT

    Apr 16, 2012 #9 Author

    Mak aih, terlalu VVIP nih.. memang besar modal ni..

    p/s – Kalah lah belalang tempur kome camni.. surrender awal2 :)

    Reply

  • anif

    Apr 16, 2012 #10 Author


    Twitter:
    Extreme sangat ni! :D
    anif recently posted…F1 – Nico Rosberg Menang Di China!My Profile

    Reply

  • Kizz Kazz

    Apr 16, 2012 #11 Author

    kejamnya Exora nih…hahaha…aku pun tak berani nak wat camnih :D

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!