Home » ARENA SUKAN » Jadual dan Keputusan Penuh Perlawanan Suku Akhir Piala Malaysia 2013

Jadual dan Keputusan Penuh Perlawanan Suku Akhir Piala Malaysia 2013

piala malaysia 2013 Jadual dan Keputusan Penuh Perlawanan Suku Akhir Piala Malaysia 2013

Berikut adalah Jadual dan Keputusan Penuh Perlawanan Suku Akhir Piala Malaysia 2013. Pada perlawanan pusingan pertama nanti naib juara kumpulan diberi hak menjadi tuan rumah untuk memulakan saingan pertama peringkat suku akhir Piala Malaysia 2013.

Aggr   LIONSXII 1 – 4  ATM
Sabtu 28/09/2013 LIONSXII 1 – 0 ATM
Jumaat 04/10/2013 ATM 4 – 1 LIONSXII

 

Aggr   Pahang 5 – 3 PKNS
Jumaat 27/09/2013 Pahang 3 – 2 PKNS
Jumaat 04/10/2013 PKNS 1 – 3 Pahang

 

Aggr   Sime Darby 1 – 3  Sarawak
Sabtu 28/09/2013 Sime Darby 0 – 0 Sarawak
Sabtu 05/10/2013 Sarawak 3 – 1 Sime Darby

 

Aggr   Johor DT  5 – 8 Kelantan
Sabtu 28/09/2013 Johor DT 4 – 2 Kelantan
Sabtu 05/10/2013 Kelantan 6 – 1 Johor DT
  • Keputusan penuh setiap perlawanan akan dikemaskini sewaktu perlawanan tamat.
  • Jadual peringkat separuhkan akan menyusul selepas semua perlawanan peringkat suku akhir Piala Malaysia ini tamat.

Update:

Pasukan yang layak ke perlawanan separuh akhir Piala Malaysia 2013

Kelantan vs ATM (Jumaat, 18/10/2013)

Pahang vs Sarawak (Sabtu, 19/10/2013)

Link berkaitan:

About Tok Puteh

Terima kasih atas kunjugan anda ke blog Anak Ulu Cheka (AUC) ni. Admin blogger separuh masa di blog anakulucheka.com ni. Blog "Meraban Tapi Berinformasi". Semoga blog ini dapat memberi sedikit manfaat untuk dikongsikan bersama. Jom bersama AUC di Google Plus.

12 comments

  1. menarik…pertembungan jdt vs kelantan dan atm vs lions dah macam semi final…hohoho

    tp kelibat sarawak dan pkns paling menarik sbb tak mustahil boleh ke akhir..menarik!
    hafizmd recently posted…8 Pasukan Terbaik Suku Akhir Piala Malaysia 2013My Profile

  2. Blogger Babyface

    Perak mana?

    harap Kelantan dapat jadi juara lagi seperti kebiasaan.

  3. alah saya tak nak tgok semalam tdo awal sabar jelah…tapi tak apa tugas bancuh kopi tak buat sb di keje kt luar keh.keh.keh..
    suri recently posted…Pengalaman vs Buat Duit Dengan BlogMy Profile

  4. Emm sarawak nampak semakin garang aje..haha
    Hafizul recently posted…Aku Dah PenatMy Profile

  5. den kecewa sebab N9 tidak layak…huhu
    papa mifz recently posted…Kenali Lego Sebelum Pergi LegolandMy Profile

  6. Aku tengok row bawah yang lebih senang.
    Joe recently posted…Bagaimana Ranking Alexa DitentukanMy Profile

  7. yehh..gua harap PKNS selangor leh masuk final.
    titan recently posted…Bantu saya menang itu Nokia Asha 501, boleh?My Profile

  8. zulkipli sharbini

    kebenaran sentiasa berpihak pada yang benar semalam juara kampong telah menumbang kan perak 6-1,terima lah hakikat bahawa kami orang Sarawak sentiasa memiliki semangat setia kawan dan semangat juang tinggi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge

%d bloggers like this: