Home » BERITA » Jadual Pembayaran Gaji Bulanan Tahun 2014

Jadual Pembayaran Gaji Bulanan Tahun 2014

gaji 2014 Jadual Pembayaran Gaji Bulanan Tahun 2014

Berikut adalah Jadual Pembayaran Gaji Bulanan Tahun 2014 bagi kakitangan awan yang berkhidmat dengan Kerajaan Malaysia. Diharapkan jadual ini akan menjadi panduan untuk merancang kewangan anda dari masa ke semasa. Bagi AUC pulak senang sikit nak buat bajet untuk tahun 2014 nanti.

Jadual Pembayaran Gaji Bulanan Tahun 2014

Bulan Tarikh Gaji Keluar Hari Sambutan Hari
Januari 23/01/2014 Khamis Tahun Baru Cina 31/01/2014 – 01/02/2014
Februari 25/02/2014 Selasa  
Mac 25/03/2014 Selasa  
April 24/04/2014 Khamis  
Mei 22/05/2014 Khamis Pesta Keamatan 30-31/05/2014
Jun 25/06/2014 Rabu Hari Gawai 01-02/06/2014
Julai 22/07/2014 Selasa Hari Raya Puasa 28-29/07/2014
Ogos 25/08/2014 Isnin  
September 25/09/2014 Khamis  
Oktober 16/10/2014 Khamis Deepavali 23/10/2014
November 25/11/2014 Selasa  
Disember 18/12/2014 Khamis Hari Krismas 25/12/2014

About Tok Puteh

Terima kasih atas kunjugan anda ke blog Anak Ulu Cheka (AUC) ni. Admin blogger separuh masa di blog anakulucheka.com ni. Blog "Meraban Tapi Berinformasi". Semoga blog ini dapat memberi sedikit manfaat untuk dikongsikan bersama. Jom bersama AUC di Google Plus.

11 comments


  1. Twitter:
    Gaji saya pula biasanya awal bulan..hahaha
    Hafizul recently posted…5 Tips Menggunakan Minyak WangiMy Profile

  2. huhu.. kalau keja dengan swasta.. memang dah ditetapkan.. ada jugak yang berubah2 jugak.. ikut kewangan … nak buat macam ne…
    zik recently posted…Keputusan malaysia vs qatar , 19nov 2013.My Profile

  3. wife den sekarang dah ambik tahu sikit2 bab jadual gaji nih sejak bermula kerja dengan gomen…hehe
    papa mifz recently posted…Visit Malaysia 2014 Photo ContestMy Profile

  4. bila awal jangan ambil nanti cepat habis
    hafiz recently posted…Misteri Kemayan City, Johor BahruMy Profile

  5. fuh… power nya blog nih..macam2 ada
    encikarman recently posted…Tangkap Ikan Guna Peti Sejuk Je…My Profile

  6. kami kerja swasta paytah juga nak tunggu gaji silap2 dapat tengah bulan masa tu ada alasan company duit tak dapat nak pusing modql
    suri recently posted…Teknik Membuat Bun, Pau Dan Pizza Cara Debab Dengan MudahMy Profile

  7. itulah kerja kerajaan semua telah si tetapkan heee..
    suri recently posted…Doa Pengasih Paling MujarabMy Profile

  8. Bulan Oktober penjawat awam dapat gaji awal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge