Home » BERITA » Seratus UFO di Shinjuku

Seratus UFO di Shinjuku

السلام عليكم

du 07.1 Seratus UFO di Shinjuku

nak tengok kat youtube klik di sini

Hmmm lama ke banyak pulak UFO datang yek? heran jugak, nak percaya salah, tak percaya salah kali ni berlaku pulak di Tokyo, Jepun, nak melawat melihat kesan lepas Tsunami kot atau pun nak tengok logi nuklear kat fukushima tu.

Sekumpulan cahaya misteri yang dipercayai objek terbang tidak dikenali (UFO) berlegar-legar dengan laju di ruang angkasa Shinjuku, Tokyo, lapor laman Rocketnews24 semalam.

UfO itu muncul pada 8 April lalu pada pukul 4 petang dan klip video tersebut disiarkan di laman YouTube.

Menurut individu yang merakamkan klip itu, sejumlah orang turut melihat UFO itu di luar rumahnya.

Dia berkata, terdapat 100 UFO yang bergerak sebelum ia berkurangan sehingga menjadi 20 buah sahaja.

Terdapat dua buah pesawat terbang berdekatan UFO itu tetapi objek tersebut mungkin berada pada altitud yang lebih tinggi, katanya. – Agensi

apakah mesej sebenarnya yang Allah nak sampaikan dari kejadian seperti ini

About Tok Puteh

Terima kasih atas kunjugan anda ke blog Anak Ulu Cheka (AUC) ni. Admin blogger separuh masa di blog anakulucheka.com ni. Blog "Meraban Tapi Berinformasi". Semoga blog ini dapat memberi sedikit manfaat untuk dikongsikan bersama. Jom bersama AUC di Google Plus.

10 comments

  1. hehe nanti pasukan GUT akan siasatlah tu.

  2. Ultraman buat tak kisah aje kalau bender ginie gamoknya :)
    akuanakpahang recently posted…Rintihan- hembusan dari lokap MonaMy Profile

  3. tak de macam ufo pun…bintik-bintik putih je

  4. mcm best je kalau dpt berkawan dgn mereka :)

  5. Tiada yang mustahil bagi Allah…

    Seluruh Rakyat Malaysia Di Seru Turun Beramai-Ramai Ke Perarakan Bantah Lynas Dari KLCC Ke Kedutaan Australia Pada Hari Jumaat 20 Mei Ini

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge