السلام عليكم

Seratus UFO di Shinjuku du 07

nak tengok kat youtube klik di sini

Hmmm lama ke banyak pulak UFO datang yek? heran jugak, nak percaya salah, tak percaya salah kali ni berlaku pulak di Tokyo, Jepun, nak melawat melihat kesan lepas Tsunami kot atau pun nak tengok logi nuklear kat fukushima tu.

Sekumpulan cahaya misteri yang dipercayai objek terbang tidak dikenali (UFO) berlegar-legar dengan laju di ruang angkasa Shinjuku, Tokyo, lapor laman Rocketnews24 semalam.

UfO itu muncul pada 8 April lalu pada pukul 4 petang dan klip video tersebut disiarkan di laman YouTube.

Menurut individu yang merakamkan klip itu, sejumlah orang turut melihat UFO itu di luar rumahnya.

Dia berkata, terdapat 100 UFO yang bergerak sebelum ia berkurangan sehingga menjadi 20 buah sahaja.

Terdapat dua buah pesawat terbang berdekatan UFO itu tetapi objek tersebut mungkin berada pada altitud yang lebih tinggi, katanya. – Agensi

apakah mesej sebenarnya yang Allah nak sampaikan dari kejadian seperti ini

AUC

Terima kasih atas kunjugan anda ke blog Anak Ulu Cheka (AUC) ni. Admin blogger separuh masa di blog anakulucheka.com ni. Blog "Meraban Tapi Berinformasi". Semoga blog ini dapat memberi sedikit manfaat untuk dikongsikan bersama. Jom bersama AUC di Google Plus.

  • AbgAji

    May 20, 2011 #1 Author

    hehe nanti pasukan GUT akan siasatlah tu.

    Reply

    • AUC dot com ™

      May 20, 2011 #2 Author

      siasat loji fukushima belum habis lagi tu camner nak siasat UFO pulak hehehe

      Reply

  • akuanakpahang

    May 20, 2011 #3 Author


    Twitter:
    Ultraman buat tak kisah aje kalau bender ginie gamoknya :)
    akuanakpahang recently posted…Rintihan- hembusan dari lokap MonaMy Profile

    Reply

  • nohoho

    May 20, 2011 #5 Author

    tak de macam ufo pun…bintik-bintik putih je

    Reply

  • MDHAFiZ.NET

    May 19, 2011 #7 Author

    mcm best je kalau dpt berkawan dgn mereka :)

    Reply

    • AUC dot com ™

      May 20, 2011 #8 Author

      boleh pinjam piring terbangnya sekejap test merempit pulak :-)

      Reply

  • AUC dot com ™

    May 19, 2011 #9 Author

    كن فيكن (Y)

    Reply

  • Miecyber

    May 19, 2011 #10 Author

    Tiada yang mustahil bagi Allah…

    Seluruh Rakyat Malaysia Di Seru Turun Beramai-Ramai Ke Perarakan Bantah Lynas Dari KLCC Ke Kedutaan Australia Pada Hari Jumaat 20 Mei Ini

    Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

WP-SpamFree by Pole Position Marketing

Pin It on Pinterest

Share This

Share this post with your friends!