Home » BERITA » Ustaz Mu Tunggu Aku Datang

Ustaz Mu Tunggu Aku Datang

ustaz mu tunggu aku datang Ustaz Mu Tunggu Aku Datang

Filem Ustaz Mu Tunggu Aku Datang ini mengisahkan Dadu, seorang pemuda yang hanyut tanpa tujuan dari hari ke hari. Dia seringkali dipecat dari kerja dan tidak pernah serius dengan segala yang dilakukannya. Dadu tinggal bersama Muiz yang turut bergantung kepada Dadu untuk hidup. Kedua-dua mereka tidak taat pada agama sehinggalah sepupu Dadu, Hamzah datang tinggal bersama. Hamzah kini adalah seorang yang taat pada agama dan sering pergi ke masjid untuk bersembahyang dan mendengar ceramah agama. Terkejut dengan perubahan pada diri Hamzah, Dadu dan Muiz berazam untuk mengubah diri mereka tetapi jalan untuk kembali jalan yang lurus bukanlah sesuatu yang mudah.

Klasifikasi: U
Genre: Drama
Tarikh Tayangan: 28 November 2013
Bahasa: Malay
Pengedar: METROWEALTH
Pengarah: Pierre Andre
Pelakon: Shahrol, Ajak Shiro, Along Eyzendy, Mikail Andre, Zalif Sidek
Penampilan Khas: Ustaz Azhar Idrus

tiket online1 Ustaz Mu Tunggu Aku Datang

Ps: Anak-anak sibuk mengajok menengoknya ni, dengar ceritanya tiket sold out. Tak nak beratur, cuba beli secara online, berjaya dapatkan tiket hari ahad 1/12/2013, tayangan jam 11:45 pagi, Ustaz Mu Tunggu Aku Datang

About Tok Puteh

Terima kasih atas kunjugan anda ke blog Anak Ulu Cheka (AUC) ni. Admin blogger separuh masa di blog anakulucheka.com ni. Blog "Meraban Tapi Berinformasi". Semoga blog ini dapat memberi sedikit manfaat untuk dikongsikan bersama. Jom bersama AUC di Google Plus.

7 comments

  1. Hehe..nak tengok gak citer ni…mesti best nih..hehe

  2. Tengok gazet macam kelakar…

  3. Tarikan UAI tidak dinafikan. Apa yang penting pengisian filem ini.
    akubiomed recently posted…RIP Paul Walker Fast and Furious 1973 – 2013My Profile

  4. Sedak gayanya citer nie …
    akuanakpahang recently posted…INFO : COP MOHOR NEGERI PAHANGMy Profile

  5. nanti jangan lupa review ceritah tuh yer bro…=)
    papa mifz recently posted…Jam Tangan Minion Yang ComelMy Profile

  6. datang ke pawagam tanda beri sokongan ya
    suri recently posted…Jika Kau Bercinta Lagi, Ingat Pada DiaMy Profile

  7. nanti dah selesai tengok..buat review filem lagi bro..kakiblog tunggu sambungan entri ini..he..he..
    kakiblog recently posted…Tanggungjawab Blogger Sebagai Pengamal Media SosialMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge